Kansallispukuaiheinen blogi siirtyy toisaalle

Rakkaat blogin lukijat ja kansallispukuaiheisista käsitöistä kiinnostuneet. Haikein mielin kerron, että vuorelmankankaat.wordpress.com -blogi lopetetaan. Perustin tämän blogin keväällä 2012 kun olin niin liekeissä kansallispuvuista ja kansallispukukankaista. Olin intoa täynnä kuin ilmapallo ja ompelukone surisi joka ilta ja välillä myös öisin.

Oli ihana huomata miten ihmiset kiinnostuivat vuorelmankankaat-blogista. Tuntui, että olin puolivahingossa osunut oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan: Nyt todella on kiinnostusta kansallispuvuille ja kaikelle sille, mitä ne edustavat. Halusin tutkia kansallispuvun rajoja ja hieman venyttää kansallispuvun käsitettä. Tehdä näistä upeista kankaista uusia nykyarkeen sopivia vaatteita ja asusteita jne. Tuoda kansallispukujen iloa ja väriloistoa jokaiseen päivään monenlaisille ihmisille.

Kiitän teitä kaikkia rakkaita lukijoita tuesta ja kommenteista, joita olen teiltä matkan varrella saanut. Samoin kiitän Vuorelman kesäharjoittelija Aino-Maaria Virkkusta, joka on kesän aikana kirjoitellut tänne blogiin.

Vaikka vuorelmankankaat-blogi loppuu, niin innostukseni ei lopu. Jatkan kirjoittamista omilla nettisivuillani www.mariannevalola.com

Nyt minulla on työn alla Lahen mallisto. Se on Lahen Raita -kankaan ympärille kasvava kokonainen mallisto. Toinen huippujuttu on Marttaraita -kankaan julkistaminen parin viikon kuluttua. Tervetuloa seuraamaan työn edistymistä sivuille www.mariannevalola.com  🙂

Helmi Vuorelma Oy -yritykseen saatte yhteyden nettiosoitteessa www.vuorelma.net.

Parhain terveisin,

muotoilija Marianne Valola (alias Kotitarvemetsuri)

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s